Gezondheid
is de enige ware
rijkdom
- Mahatma Gandi
PurSenza

Hoe we ons voelen wordt grotendeels bepaald door hoe we leven. We weten wel allemaal in grote lijnen hoe het zou moeten maar,  als we eerlijk zijn met onszelf, leven we vaak niet zo. We eten te weinig groenten en fruit, teveel suikers en ongezonde vetten, drinken te weinig water en vergeten  te bewegen.

Dit alles wordt vooral bepaald door onze westerse levensstijl die ons veel stress bezorgt door altijd maar meer te willen en hogere eisen te stellen aan onszelf, op meerdere vlakken, waardoor we te weinig naar ons lichaam luisteren en onszelf als het ware vergeten.

Kortom, de huidige maatschappij zorgt er mede voor dat we ons niet goed voelen! Laten we hier samen verandering in brengen, laten we samen ons leven weer in een gezonde balans krijgen zodat we opgewassen zijn tegen deze steeds meer veeleisende omgeving! 

Laat mij jou persoonlijk in een gezellige en familiale sfeer begeleiden naar een heerlijk gevoel!

Dit gevoel kunnen we samen bereiken door anders te leren eten, elke week 2 à 3 keer 20 minuten aan krachttraining te doen op de Power Plate en lekker te zweten op 1 van de cardiotoestellen om zo onze vetverbranding te stimuleren ons uithoudingsvermogen te vergroten.

Meer info over hoe PurSenza te werk gaat?

 huisregels  kennisname van de voorzorgsmaatregelen

Persoonlijke begeleiding

Ik geloof heel sterk in het persoonlijk begeleiden en motiveren van mensen. Sommigen vinden nu eenmaal niet de kracht om deze motivatie uit zichzelf te halen in hun hectische en drukke leven en ik wil hierbij helpen! Samen gaan we in een ontspannen en rustige omgeving aan je lichaam en je gezondheid werken. Heb je een dipje, bel me! Zie je het even niet meer zitten, contacteer me! Wil je opgeven, kom gewoon even langs en samen overwinnen we dit en bouwen we verder aan jouw gezonde toekomst!

Cardio training

Het is bewezen dat je het beste resultaat behaalt door krachttraining te combineren met cardiotraining. Dit omdat je met krachttraining je spieren (en dus je lichaam) gaat vormen en met cardiotraining overtollige vetmassa kan wegwerken.

Wanneer je langdurig beweegt op een hartslag van ongeveer 65% van je maximale hartslag, wordt vet als secundaire energiebron gebruikt. Dit is de reden waarom cardiotraining essentieel is bij het verliezen van vet.

Cardio is een afkorting van cardiovasculair, wat betekent dat je hartslag omhoog gaat. Bij cardiotraining werk je op 60% tot 70% van je maximale hartslag. Het is langdurig bewegen zonder op je adem te moeten trappen. Bij cardiotraining moet je denken aan fietsen, hardlopen, roeien, zwemmen, steppen enz.

Voordelen van cardiotraining

 • Het is een uitstekende manier om overtollige energie (calorieën) te verbranden, doordat de temperatuur van je lichaam stijgt, en je hart het vet "wegpompt".
 • Het verhoogt je longcapaciteit.
 • Het verbetert de conditie van je hart, waardoor de kans op een hartaanval vermindert, je bloeddruk afneemt en je cholesterolgehalte afneemt.

Krachttraining op Power Plate

De Power Plate zorgt voor een harmonische vibratie die wordt overgebracht op het lichaam en zorgt voor een natuurlijke spierreflex. Uw spieren zullen zich 30 – 40 keer per seconde opspannen tijdens het trainen op de Power Plate. Deze manier van krachttraining zorgt ervoor dat je lichaam evenveel inspanning moet leveren op 20 min dan in een fitnesszaal met gewichten op 90 min.

Kortom, voor onze hectische en drukke levensstijl de ideale manier om aan je lichaam en gezondheid te werken in een zeer beperkte tijdsspanne.

De negen medisch onderbouwde resultaten

 • Gewichtsverlies: vermindering van het vetweefsel
 • Vermindering van cellulitis
 • Toename van de botdichtheid
 • Sterkte en spierkracht
 • Bloedcirculatie en cardiovasculaire functie
 • Pijndemping
 • Vermindering van blessures
 • Lenigheid en bewegingsomvang
 • Algemeen welzijn en levenskwaliteit
 • Certified Medical Device
 • Power Plate

Voedingsadvies

Ik hou ontzettend veel van koken en nog meer van lekker en gezond eten! Vaak krijg ik te horen dat lekker en gezond niet samengaan en hier wil ik het tegendeel bewijzen. Laat me je helpen een nieuw voedingspatroon te vinden waarbij je je goed voelt, wat gemakkelijk en snel klaargemaakt kan worden, lekker smaakt en bovenal gezond is!

Privacy

Ik heb bewust gekozen voor een klein en gezellig pand, op een makkelijk bereikbare locatie met privéparking op 25m van de deur, en toch verscholen achter zuilen zodat er geen rechtstreekse inkijk is. Hier kan je onverstoord komen trainen in een familiale omgeving. Je mag er zeker van zijn dat er nooit meer dan 4 personen tegelijk aanwezig zullen zijn. De Power Plate trainingen gebeuren allemaal op afspraak zodanig dat jouw privacy optimaal gegarandeerd kan worden.

Shanna Bükszegi

Gezondheidscoach & Gewichtsconsulente

+32 (0) 471 68 22 33
shanna@pursenza.be
BTW BE 0556.785.146

Waar kan je PurSenza vinden?

Londerzeelseweg 110A bus 1
1880 Ramsdonk

Openingsuren

Om de privacy en de persoonlijke begeleiding te garanderen wordt er enkel op afspraak gewerkt.